Fém lépcső

Vannak helyzetek, amikor a betonból készült lépcső nem megoldható vagy nem praktikus, illetve a fából előállított fajta nem mondható biztonságosnak.

Ekkor a megoldást csakis a fém lépcső jelentheti, amelyiket könnyű összeszerelni, igazán tartós marad nagyobb terhelés alatt is, és nem utolsósorban vannak olyan típusok, amelyek egész jól néznek ki. Persze, annak érdekében, hogy ezek a pozitív tulajdonságok adva legyenek, kötelező megtalálni azt a webshopot, ahol a termék olcsón megvehető. Sokan ekkor egyből a www.jaroracskft.hu oldalra gondolnak, ahol a fém lépcső mellett megvehető a Nagév rács, csatornarács és a rostélyrács is. Miért lehet sok helyzetben előnyös ez?

Nos, nem meglepő, hogy a fém lépcső mindegyik része, és itt a lépcsőfokra kell gondolni, megkönnyíti a lépcsőszerkezetek helyszínre szállítását és szerelését. Ez azért van, mert ezek nem igénylik az előre összeállítást és a helyszíni hegesztést sem. A fém lépcső maximális teherbírása 230 kilogramm, tömege pedig mindössze 6 kg. Ez megrendelhető a fent említett honlapon.

Print Friendly, PDF & Email