Rollerek

Szeretné, ha a nyáron minél több időt töltene együtt az egész család és jó lenne, ha ezeknek a közös programoknak a túlnyomó része a szabadtéren zajlana? Akkor ajánljuk figyelmébe a Micro rollerek változatos típusait, amelyek segítségével a család minden tagja együtt mozoghat és egyben szórakozhat a friss levegőn!

A Micro rollerek között már vannak olyan modellek is, amelyeket akár egy 18 hónapos gyerkőc is tud hajtani és helyet kaptak olyanok is, amelyek a magas és testesebb szülőknek is komfortossá tudják tenni ezt a mozgásformát. Tehát nem okoz gondot, hogy mekkorák a gyerkőcök vagy milyen magas az apu és anyu, mert a Micro rollerek gyártói mindenkire gondoltak.

Tekintse meg a www.awearsport.hu kínálatát és válassza ki a kicsiknek és a nagyoknak is tökéletesen megfelelő verziókat, amelyekkel néhány nap múlva már el is indulhatnak az első közös túrára! Ezek a rollerek nagyon strapabíróak, így biztos lehet benne, hogy nemcsak ezen a nyáron, hanem még hosszú évekig ki fogják szolgálni Önöket.

Print Friendly, PDF & Email