Progeszteron krém használata

Az utóbbi pár évben megsokszorozódott a meddőséggel küzdő párok száma. Az okok nem tisztázottak, de ezt a súlyos problémát sokan a vegyszerekkel teli ételek és a szintetikus hormonkészítmények számlájára írják. Az indol 3 karbinol táplálékkiegészítő olyan súlyos nőgyógyászati betegség esetén is javulást eredményezhet, mint a meddőséget okozó endometriózis. Mit is takar ez a megnevezés? A növényi eredetű ösztrogénblokkoló segít a női hormonháztartás egyensúlyának visszaállításában.

Az indol 3 karbinol a káposztafélékben megtalálható kivonat, amely támogatja a sejtek regenerációs folyamatát és az ösztrogéndominancia csökkenését. A menstruáció természetesen folyamat, amely optimális esetben sem túl kellemes. Azonban a hosszantartó, erős menstruáció igen zavaró és ösztrogéntúltengésre is utalhat. Ennek mérséklésére is kitűnő megoldás az indol 3 karbinol fogyasztása. A két említett nőgyógyászati rendellenesség mellett, a növényi kivonat sikeresen kezeli a miómát, a policisztás petefészek szindrómát és a premenstruációs szindrómát is.

A szülések, a hormonkészítmények, a kor előrehaladta mind-mind nyomokat hagynak a női szervezetben. Ezek mellett a nők nagy százaléka szembesül élete során nőgyógyászati betegségekkel vagy a ciklushoz köthető panaszokkal. A progeszteron krém használata a hormonháztartásra is jótékony hatást fejthet ki. Dr. Bíró Szabolcs vegyészmérnök a honlapján keresztül igyekszik tanácsokkal ellátni a nőket a hormonális problémákat természetesen orvosló készítményekkel kapcsolatban. Részletes információkkal szolgál azokról a szerekről, amelyek organikus vegyületeket tartalmazva támogatják a szervezetet.

A természetes progeszteron krém használata kiváló alternatívául szolgál a mesterséges hormonok helyett. Akár egy fajta hormon túltengése vagy alacsony jelenléte is okozhat számos olyan betegséget, amely meddőséget, rendszertelen vagy túl bőséges vérzést eredményezhet. Az utasításokat betartva a progeszteron krém használata nem jár kellemetlen mellékhatásokkal, alkalmazásával megelőzhető akár egy komoly műtéti beavatkozás is.

Print Friendly, PDF & Email