Buff

Mindenki szeretné megtalálni azt a sálat, ami a mikroszálas anyagának köszönhetően, egyszerre könnyű, légáteresztő, meleg, és pont emiatt szinte akármilyen aktivitáshoz tökéletes kiegészítőnek bizonyul. Aki már rábukkant a Buff termékcsaládra, az természetesen, tudja, hogy pontosan ilyen tartozékot lehet megvásárolni.

A cég megalapítása és a termékek gyártása 1998-ban pattant ki Juan Rojas agyából, aki egy nagyobb kirándulás után rájött, hogy az általa viselt sál nem komfortos, túlságosan meleg, és hamar izzad benne az ember. Ekkor döntötte el az úriember, hogy megtervezi azt a modellt, amely könnyű, vízálló és mégis képes megtartani a test melegét.

Így született meg a Buff vállalkozás. Kuriózumként érdemes megemlíteni, hogy a cég neve a spanyol bufanda szóból ered, ami nem meglepő módon, sálat jelent. A Buff kellékek megvásárolhatóak a magyar webshopokban, és sok helyen megoldható a rendelés is, aminek nagyon örülnek azok, akik nem a nagyvárosokban laknak. A Buff számos országban igen népszervű vált az elmúlt években.

Print Friendly, PDF & Email