Egyik kedvenc téli sport

A téli hónapokat nagyon sokan kedvelik, hiszen ez az az időszak, amikor síelés szerelmesei is hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek. Nem egyszerű azonban a helyszínt kiválasztani, mivel elég sok lehetőség van. Az ausztriai síelés sokak szerint a tuti program.

Ez az ország rengeteg sípályával rendelkezik, több mint 8000 sícentruma van, és a síutak hossza ma már meghaladja a 20000 kilométert. Nemcsak azok választhatnak ezek közül, akik már biztos lábakkal suhannak a síléceken, hanem a kezdők is, hiszen oktatáson is részt lehet venni. Az itt töltött időt a számtalan szórakozási lehetőség is feledhetetlenné teszi.

Az első osztályú szállodákban a pihenés számtalan lehetőségét is igénybe lehet venni, így akár azok is jól érezhetik magukat, akik nem igazán kedvelik ezt a sportot, de elmennek a síelést kedvelő családtagok miatt. Egy ausztriai síelés választása esetén a téli szabadság is ugyanolyan remekül telhet, mint a nyári, és hazatérve sokkal több lesz az energia a mindennapi feladatok végzésére.

Print Friendly, PDF & Email