Bábozás

Sokféle módszer áll a rendelkezésünkre gyermekeink képességeinek fejlesztése érdekében. A bábozás telitalálatnak fog bizonyulni, ha a kommunikációs képesség javítása a cél. A gátolt érzelmek is felszabadíthatók az aranyos figurák használatával.

A szerepbe bújtatás segítségével a kicsik ki is szakadhatnak egy időre a saját életükből, és átérezhetik egy másik személy perspektíváját. A vicces történetek előadásának hatására elszáll a rosszkedv, és kacagás tölti be a szobát.

A kicsik megtanulják azt is, hogyan működjenek együtt a családtagjaikkal és a csapattársaikkal, és hogyan osszák fel a feladatokat. A konfliktusok lerendezésére a szerepek is alkalmat nyújtanak. A bábozás nagyon jó időtöltésnek bizonyul az óvodákban és az iskolákban, de otthon is nagyon jól lehet játszani a figurákkal, amelyeknek a megvásárlására többek között a Clever Puppets oldalán nyílik lehetőség.

Itt egyaránt kaphatók emberes és állatos bábok, tehát többféle előadás színrevitele is lehetséges. A méretek szempontjából is lehetőség nyílik a válogatásra a bábozás érdekében.

Print Friendly, PDF & Email