Okostelefonok

Ki gondolta volna pár éve, hogy egy egész számítógép el fog férni a zsebben? Az okostelefonok elhozták nekünk ezt a kort. Az első kamerás telefonok megjelenésével, egyre gyorsabban elkezdett fejlődni az iparág. Már évekkel ezelőtt is sok izgalmas funkciót kaptak a készülékek, de valami még hiányzott.

Ezt a hiányt pedig betömte az iPhone. Szokatlanul nagy kijelző, eltűntek a gombok, előtérbe került az érintőképernyő, a felhasználói felület addig sohasem volt annyira egyszerű és letisztult. Nem létezett olyan telefon, ami felvehette volna vele a versenyt. Viszont, mint minden egyeduralkodónak, az iPhone-ak is megszületett a riválisa az Android rendszeren alapuló készülékek képében.

Az okostelefonok betörtek a piacra és meghódították a világot. Mindenhol ott vannak, mindent tudnak rólunk és az internet hozzáférésnek hála, bárhonnan, bármilyen tartalmat megoszthatunk bárkivel. Az addig ismert gátakat ledöntötték az okostelefonok. Manapság jobbnál-jobb telefonokat ontanak magukból a cégek, amelyeket évről-évre hihetetlen funkciókkal látnak el.

Print Friendly, PDF & Email