Ha az ablak kiakadt

Akinek műanyag ablak ékesíti az otthonát, az jól tudja, hogy mennyire hasznos a bukó funkció. Viszont, ha az ablak kiakadt valamilyen okból, akkor ez a funkció kész átok lehet. A kiakadás azt jelenti, hogy az ablak nyílik és bukik egyszerre. Lehet, hogy ez a jelenség csak ritkán fordul elő és egy-két határozott mozdulattal a tulajdonos is megfelelő mozgásra tudja bírni, viszont ez azt jelzi, hogy valami nem működik megfelelően a belső szerkezetében.

Lehet, hogy a vasalat egy kissé elmozdult, így a kiakadás ezen okból történik meg időnként. Jellemzően azok az ablakok, amelyek előbb ritkán akadnak ki, idővel egyre gyakrabban okoznak bosszúságot. Ha nem nézeti meg valakivel, aki ért hozzá, akkor idővel ez a kiakadás olyan gyakran fordul majd elő, hogy egyszer csak nem tudja visszaigazítani sehogy sem a helyére.

Ezt senki sem kívánja magának. Ha csak ekkor telefonál szakemberért és jelzi, hogy az ablak kiakadt, akkor már lehet túl késő lesz és az egészet ki kell cserélni, mivel annyira elkoptak vagy eltörtek a belső fémből készült részek.

Print Friendly, PDF & Email